Івано-Франківськ адаптація щеплення

Модератори: Empy, SMARTDOC

Відповісти
NorthZebra
Новоприбывший
Автомобіль: Smart Fortwo 0.8 2004

Івано-Франківськ адаптація щеплення

Повідомлення NorthZebra » 26 січня 2022, 19:14

Доброго вечора шановні форумчани. Випадково ніхто не володіє інформаціє де у Івано-Франківську можна зробити адаптацію щеплення чи ремонт щеплення як такого? Дякую

-tyt--
НовичОк
Автомобіль: Smart ForTwo 451 0,8cdi

Re: Івано-Франківськ адаптація щеплення

Повідомлення -tyt-- » 08 лютого 2022, 10:42

NorthZebra писав:Доброго вечора шановні форумчани. Випадково ніхто не володіє інформаціє де у Івано-Франківську можна зробити адаптацію щеплення чи ремонт щеплення як такого? Дякую
Гадаю, що маєш на увазі "зчеплення", а не "щеплення"(прививка по русски?) ;)

horseus
Новоприбывший
Автомобіль: Smart Cabrio 0.6 2001

Повідомлення horseus » 25 березня 2023, 19:26

Щоб не створювати нову тему.

і ще плюс один з Франківська, це я. Катав і катав собі смарт, поки сьогодні зпочатку не почалися симптоми, що на перехресті стартую - двигун крутиться, а я нікуди не їду. Потім ривками підхопило, і нормально перемикаючись доїхав до гаража. Там постояв, подумав що це могло бути, знову завів ставити заднім ходом , знову не одразу схоплювало, а вже як закатив в гараж - бахнуло ззаду дуже гучно і заглох. Вимкнув на N, виключився. Зараз на незаведенному включаю запалення - на А та на N перемикання є, звук ззаду вже не такий як був у нормальному стані, при натисканні ( легенькому) на газ на А передача не вмикається, сильніше не хочу крутити, бо знову мабуть бабахне, не хочу доламати.

Почитам форм та інтернет, здається це зчеплення ойвсе.

Профільне СТО є у Львові, але ж це й розход на евакуатор, та і я не можу так просто звалити, бо на службі, і командир не буде дуже радий такому запиту від мене )))

Купити зчеплення комплект + вижимний, як сказано тут viewtopic.php/suspension/topic3981-50.h ... 7c23ee9203 - це не є проблемою. А от хто зможе зробити у Франківську, та ще й адаптацію треба, я так зрозумів ( я ще її не робив) ?

Поки всі мої намагання знайти сервіс, що знає та розуміє ці машини тут у місті - марні. Мерседес СТО - нічим допомогти не можуть, та і по попереднім контактам з ними - я не готовий до них йти, сервіс та відношення - так собі.

Можливо все ж таки є у Франківську СТО яке і зчеплення замінить, і всі потрібні роботи пов'язані з цим процесом - теж зроблять? я про адаптацію і можливо ще щось треба.

Зображення

Доказ існування блохи без даху у Франику на службі ЗСУ ))

horseus
Новоприбывший
Автомобіль: Smart Cabrio 0.6 2001

Повідомлення horseus » 10 квітня 2023, 09:59

якщо що - знайшов у кого є. Pro CTO на Галицькій

NorthZebra
Новоприбывший
Автомобіль: Smart Fortwo 0.8 2004

Повідомлення NorthZebra » 07 травня 2023, 09:45

О вдячний за інформацію по СТО. Проблема з зчепленням виникає тільки в мокру погоду, коли декілька разів на швидкості проїдеш по воді на дорозі. Тоді всі симптоми: адідас, перші два передачі зі стуками і ривками переключаються. А от коли підсохне, все вертається в норму.

Відповісти

Повернутись до “Підвіска, трансмісія, гальма, рульове керування”