Цьогоріч клубу виповнилося 11 років. За цей період багато чого змінилося в житті багатьох з нас і в житті клубу також. Багато нових людей, багато подій сталося. Але за всі ці роки не змінилось єдине - моя позиція в клубі. Настав час, мені передати місце правління більше зацікавленим, вмотивованим та активним людям.
З сьогоднішнього дня, Наталія Пахар (більше відома як Tata Pakhar) починає виконувати обов'язки директора клубу офіційно, та забирає на себе всі мої повноваження щодо керування клубом, організації івентів, комунікації, партнерства, створення та розповсюдження атрибутики і т.д. Також вона відповідатиме за сторінку клубу в соціальній мережі Facebook.
На мені лишається лише форум та його підтримка. Разом з більше відомий як Огурчик ми продовжуватимемо його хостинг, вдосконалення та розвиток, а також надійне зберігання всієї спадщини інформації яка накопичилася за всі ці роки.
Тата має великий досвід в клубному житті, приймала участь в організації багатьох івентів, має чудові комунікативні навички, тому я віддаю все з повною впевненістю, що діло і далі буде жити.
Також, хочу нагадати всім, що клуб - це не форум, не чати в мессенджерах, не сторінка в інстаграмі - це люди та спільні інтереси, це культура та айдентика, зустрічі та підтримка один одного за будь яких обставин. Ми завжди були відкриті для людей і продовжуємо бути такими.
Бажаю Таті натхнення, енергії та надійних помічників для розвитку клубу та руху смартоводів по всій Україні.
Прошу всіх долучитися до привітань та підтримати її в новій ролі
Разом до перемоги.