СТО Мактранс - ремонт АКПП любой сложности

Ділимося думками та враженнями про СТО, де обслуговуємо наші машинки та про магазини.

Модератори: Empy, Max Dieand

Правила форуму
Якщо Вам є про кого написати, але немає відповідної теми, створіть її самостійно, попередньо прочитавши правила цього розділу:
- Щоб уникнути набивання рейтингів недобросовісними людьми, користувачі в статусі "Новий користувач" можуть розміщувати коментарі та теми тільки після схвалення модераторами.
- Переконливе прохання! Розділяти відгуки по різних СТО, в різні теми. Якщо Ви бажаєте віддячити майстрам які виправили помилки інших майстрів, не полінуйтеся залишити відгук для обох СТО. Це допоможе нашим одноклубникам краще розуміти хто є хто.
- Залишайте свій голос у супроводі з коментарем. Коментарі мають бути змістовними, конкретними і засновані на особистому досвіді.
- Суть проблеми, якщо така є, має бути чітко описана, зрозумілою для всіх мовою.
- Залишаючи позитивний або негативний відгук, у заголовку повідомлення вкажіть: "Добре" або "Погано".
- Рекламні повідомлення суворо заборонені.
Модератор має право винести попередження або навіть забанити користувача за розміщення рекламних оголошень або спроби підняти/опустити рейтинг організації непотрібними коментарями на кшталт "Я чув, що там...", "Мені здається, що це...", "А в Петрика на 1200 кілометрі..." тощо.
- Суперечки та обговорення в цій гілці заборонені і будуть каратися. Якщо Ви з чимось не згодні, обговоріть питання в особистому порядку.
- Перехід на особистості буде суворо каратися!
- Заборонено розміщувати посилання на сайти організацій, оскільки ця тема не для набивання рейтингів сайтам, а для адекватної оцінки одноклубників.
- Порівняння цін допускається тільки за умови, коли порівнюються дві однакові одиниці або норма-години. Порівняння типу "тут дорого, там дешевше" буде видалено. Наприклад, якщо ви порівнюєте вартість фільтра, то варто враховувати: 1. Наявність фільтра на складі, 2. Марку виробника - від цих факторів ціна може коливатися в межах 50%. Порівняння оригінальних і ліцензійних запчастин не допускається!
- При великій кількості негативних відгуків або неадекватній поведінці того, хто надав неякісні товари або послуги, персона або організація потрапляє в чорний список клубу.
Поважайте одноклубників!
Відповісти

Я рекомендую это СТО

Да
1
50%
Нет
1
50%

Всього голосів: 2

Max Dieand
Администрация
Автомобіль: Fiat x2

СТО Мактранс - ремонт АКПП любой сложности

Повідомлення Max Dieand » 11 листопада 2015, 12:59

Не знаю, на сколько пригодится смартоводам, но очень уж хочется оставить отзыв о работе этого СТО!
Я таких сервисов, с таким подходом, в жизни не встречал! Очень приятный и адекватный владелец Дмитрий сам принял машину и контролирует все процессы, которых в цеху мильйон.

Так же, СТО сильно хвалил тесть, после капитального ремонта АКПП, на его опеле.

Делают очень быстро.
Цены весьма гуманные.

Сайт: https://akpp.com.ua

Еще интересный момент!
Сами они из Макеевки и когда началась ж…о, перевезли все в Киев. В беседе оказалось, что мой автомобиль уже был у них на ремонте. Разговорились с Дмитрием и он вспомнил прошлого владельца мерса, который приезжал к нему из Павлограда на замену того же соленоида и профилактику коробки, перебрали бублик и с муфтой что-то делали. Был приятно удивлен, т.к. это было больше 3х лет тому, а он помнит все детали! Позвонил бывшему мэрса, он тоже обрадовался и очень тепло отзывался о их работе.

SMARTDOC
☎ 0505266888
Автомобіль: SmartFortwo 451CDI и 453ED

Re: (+) СТО Мактранс - ремонт АКПП любой сложности

Повідомлення SMARTDOC » 11 листопада 2015, 13:39

Макс, ну откуда у нас на Смартах акпп?

Max Dieand
Администрация

Повідомлення Max Dieand » 11 листопада 2015, 15:22

Sergey_KIEB писав:Макс, ну откуда у нас на Смартах акпп?
Max Dieand писав:Не знаю, на сколько пригодится смартоводам
А еще, у многих смартоводов две машины! :smart: :drive:

Aniolek
Smartовод
Автомобіль: Smart City 0.6 (2000)

Повідомлення Aniolek » 12 листопада 2015, 12:43

Дуже вчасно....як раз шукаю правильні ручки для ремонту AL4

Max Dieand
Администрация

Повідомлення Max Dieand » 12 листопада 2015, 12:52

Aniolek писав:Дуже вчасно....як раз шукаю правильні ручки для ремонту AL4
Простите за флуд, но стоит ли ее ремонтировать? :)))))) Это же самая ломучая АКПП из когда-либо созданных! Я из-за нее не стал обладателем пыжо.
з.ы. Диме можете активно передавать приветы от Макса на w211 с соленоидом! :))))))))))) я с ним от имени клуба не общался т.к. реально смартикам оно до одного места. Но малоли, может скидочки будет делать. Хотя цены и так шаровые, имхо.

Aniolek
Smartовод
Автомобіль: Smart City 0.6 (2000)

Повідомлення Aniolek » 12 листопада 2015, 12:56

Max Dieand писав:
Aniolek писав:Дуже вчасно....як раз шукаю правильні ручки для ремонту AL4
Простите за флуд, но стоит ли ее ремонтировать? :)))))) Это же самая ломучая АКПП из когда-либо созданных! Я из-за нее не стал обладателем пыжо.
з.ы. Диме можете активно передавать приветы от Макса на w211 с соленоидом! :))))))))))) я с ним от имени клуба не общался т.к. реально смартикам оно до одного места. Но малоли, может скидочки будет делать. Хотя цены и так шаровые, имхо.
після повного ремонту 450 мене вже мало що лякає :-P

elm237
НовичОк
Автомобіль: Пешеход

Повідомлення elm237 » 12 листопада 2015, 21:26

Эти АКПП неремонто пригодны,только замена на новую.
Но наши кулибины делают все.
В защиту скажу, АКПП надежные,что нельзя сказать о двигаеле.
На 450 ставят 3 вида коробок,нельзя на 600 ставить АКПП с 700,или 700 на 600.Тоже с дизелем.
При определенной скорости ошибка по ESP.
На 451 там безразницы.

Alex_Development
Новоприбывший
Автомобіль: Volkswagen

Повідомлення Alex_Development » 23 серпня 2018, 00:16

Обидно, что коробку-то сделали, вроде-бы хорошо. Но мастера, после своей работы оставили на крыле три вмятинки-царапины. Признавать не захотели. Представитель компании перебирал версии кто это мог сделать кроме них. Когда они закончились, перестал отвечать. Печально :(

Наташа
Опытный Smartовод
Автомобіль: smart 453 ED - Chevrolet Bolt

Повідомлення Наташа » 24 серпня 2018, 11:51

elm237 писав:Эти АКПП неремонто пригодны,только замена на новую.
Но наши кулибины делают все.
В защиту скажу, АКПП надежные,что нельзя сказать о двигаеле.
На 450 ставят 3 вида коробок,нельзя на 600 ставить АКПП с 700,или 700 на 600.Тоже с дизелем.
При определенной скорости ошибка по ESP.
На 451 там безразницы.
0.7 есть два типа КПП если что, и они не взаимозаменяемые

Відповісти

Повернутись до “Відгуки про СТО та магазини”