(+) Макар и его склад БУ шин.

Ділимося думками та враженнями про СТО, де обслуговуємо наші машинки та про магазини.

Модератори: Empy, Max Dieand

Правила форуму
Якщо Вам є про кого написати, але немає відповідної теми, створіть її самостійно, попередньо прочитавши правила цього розділу:
- Щоб уникнути набивання рейтингів недобросовісними людьми, користувачі в статусі "Новий користувач" можуть розміщувати коментарі та теми тільки після схвалення модераторами.
- Переконливе прохання! Розділяти відгуки по різних СТО, в різні теми. Якщо Ви бажаєте віддячити майстрам які виправили помилки інших майстрів, не полінуйтеся залишити відгук для обох СТО. Це допоможе нашим одноклубникам краще розуміти хто є хто.
- Залишайте свій голос у супроводі з коментарем. Коментарі мають бути змістовними, конкретними і засновані на особистому досвіді.
- Суть проблеми, якщо така є, має бути чітко описана, зрозумілою для всіх мовою.
- Залишаючи позитивний або негативний відгук, у заголовку повідомлення вкажіть: "Добре" або "Погано".
- Рекламні повідомлення суворо заборонені.
Модератор має право винести попередження або навіть забанити користувача за розміщення рекламних оголошень або спроби підняти/опустити рейтинг організації непотрібними коментарями на кшталт "Я чув, що там...", "Мені здається, що це...", "А в Петрика на 1200 кілометрі..." тощо.
- Суперечки та обговорення в цій гілці заборонені і будуть каратися. Якщо Ви з чимось не згодні, обговоріть питання в особистому порядку.
- Перехід на особистості буде суворо каратися!
- Заборонено розміщувати посилання на сайти організацій, оскільки ця тема не для набивання рейтингів сайтам, а для адекватної оцінки одноклубників.
- Порівняння цін допускається тільки за умови, коли порівнюються дві однакові одиниці або норма-години. Порівняння типу "тут дорого, там дешевше" буде видалено. Наприклад, якщо ви порівнюєте вартість фільтра, то варто враховувати: 1. Наявність фільтра на складі, 2. Марку виробника - від цих факторів ціна може коливатися в межах 50%. Порівняння оригінальних і ліцензійних запчастин не допускається!
- При великій кількості негативних відгуків або неадекватній поведінці того, хто надав неякісні товари або послуги, персона або організація потрапляє в чорний список клубу.
Поважайте одноклубників!
Відповісти

Я рекомендую этот магазин

Да
4
50%
Нет
4
50%

Всього голосів: 8

Max Dieand
Администрация
Автомобіль: Fiat x2

(+) Макар и его склад БУ шин.

Повідомлення Max Dieand » 28 липня 2014, 10:40

Хорошо
На выходных познакомился с дядей Макаром и его безумным складом БУшных шин из Европы.
Очень большой выбор колес, есть зима и лето на смартики. Шиномонтаж на месте, так что купленную резину сразу же проверят.
Телефоны Макара:
063 2248043
098 3823833
Адрес - бульвар Ивана Лепсе 16 (заезд на склады), карта расположения на картинке.

Обещались делать какие-нить скидки для участников смартклуба, но пока что это опционально и по востребованию.
Вкладення
Screenshot_2014-07-26-12-04-36[1].png
DSC_0231[1].JPG

Fish
НовичОк
Автомобіль: Smart

Re: (+) Макар и его склад БУ шин.

Повідомлення Fish » 18 жовтня 2014, 10:45

а цены вменяемые по сравнению с конкурентами?

Fish
НовичОк
Автомобіль: Smart

Повідомлення Fish » 18 жовтня 2014, 12:54

и есть ли скидки для смартоводов?

Max Dieand
Администрация
Автомобіль: Fiat x2

Повідомлення Max Dieand » 30 жовтня 2014, 13:38

Fish, цены вполне вменяемые, скидок пока как таковых нет, но я думаю, если будет спрос то пойдут на уступки. Я в топике написал, что стоит все же напомнить.
Зато на месте есть шиномонтаж и покрышки сразу можно проверить. У меня, к примеру, на покрышке сразу вылезла шишка и мне ее заменили на такую-же. А в другом месте брал, шишка вылезла но заметил ее не сразу, а на след день и пиши пропало.

vadikbunsha
Новоприбывший
Автомобіль: Smart City 0.8cdi

Повідомлення vadikbunsha » 10 червня 2015, 13:24

Вот хорошие рекомендации по выбору летней резины, может кому сгодится http://www.auto-life.biz/content/letnya ... na-na-avto

tamuk
Новоприбывший
Автомобіль: смарт

Повідомлення tamuk » 22 вересня 2015, 11:41

+1 за макара, выбор большой, цены отличные

Нинуля
Новоприбывший
Автомобіль: Smart City 0.8cdi (2000)

Повідомлення Нинуля » 28 березня 2016, 12:03

+5+ за Макарчика. Резину берём только у него,там практически весь Киев по смартам переобувается.Может кому понадобится, то могу оставить сылочку на их сайт:

www.shiny-lepse.in.ua

так как их адрес в обсуждениях указан..Лично Я от всей души рекомендую...
.P.S брали у них на прошлой недели летние шины,насколько стало ясно то у них ожидается вро-де бы на этой недели завоз свежих шин..)

denfi
НовичОк
Автомобіль: Siti 450

Повідомлення denfi » 18 липня 2017, 13:59

Нинуля писав:+5+ за Макарчика. Резину берём только у него,там практически весь Киев по смартам переобувается.Может кому понадобится, то могу оставить сылочку на их сайт:

http://www.shiny-lepse.in.ua

так как их адрес в обсуждениях указан..Лично Я от всей души рекомендую...
.P.S брали у них на прошлой недели летние шины,насколько стало ясно то у них ожидается вро-де бы на этой недели завоз свежих шин..)
...скорее весь Киев(смартоводы) переобувается у Романа(Jard), ибо он профильный смартовский обувщик )) У Макара я тоже бывал этой весной(переобувал другую машину), стоял часа два в очереди на переобувку приобретенного комплекта, и хоть склад действительно огромен, но моего размера(совершенно стандартного 14" размера) оказалось(или мне было показано) всего 3-4 комплекта в наличии и всего один в состоянии годном к покупке. Он и был приобретен ибо банально не было времени кататься по другим складам. Ценник озвученный по телефону 100-120$, итоговый ценник почему-то оказался 130$ + шиномонтаж естественно отдельно(к стати довольно дорогой шиномонтаж). Посоветую ли я кому-то - навряд ли. Приеду ли я еще - только если припечет т.к. территориально относительно недалеко.

Відповісти

Повернутись до “Відгуки про СТО та магазини”