Привет, рассказываю свою историю, которая вывела меня до глубины души.
Заказывал детали для капитального ремонта, список был большой. Заказывал большую часть на другом сайте, там пришло все чётко, не буду его называть, чтобы не казалось рекламой, потому что здесь речь идёт о автокладе. В заказе был комплект цепи грм, вкладыши коленвала и 6 гидрокоменасторов.
По первым двум вопросов нет. Гидрокомпенсаторов вместо 6, в коробке было 2. Оплату я делал заранее картой. Как забрал посылку, проверил, увидел, что не хватает, сразу позвонил им, пообещали разобраться «завтра», мурыжили меня неделю, без пинка вообще никак не решали вопрос. По итогу сегодня звонят и говорят мы проверили по камерам, перед выходом из магазина их было 6, значит украли на новой почте.
На мой вопрос, а как вы отслеживали, что человек который вёз со склада на почту не забрал их себе? Внятного ответа не дали, лишь отговорки, что не мы виноваты, а кто-то ещё.
Когда мое терпение лопнуло и я уже в грубой форме спрашиваю, как быть мне, вашему покупателю, когда я оплатил товар и получил его в неполном количестве себя вести, они ответили ну закажите ещё 4, мы на них скидку сделаем. Бизнес по Украински.
Я сделал заказ, оплатил заранее, не получил товар. И мне предложили заказать его снова у них.
Вся эта информация лишь для размышления вам.
Автоклад
Модератори: Empy, Max Dieand
Правила форуму
Якщо Вам є про кого написати, але немає відповідної теми, створіть її самостійно, попередньо прочитавши правила цього розділу:
- Щоб уникнути набивання рейтингів недобросовісними людьми, користувачі в статусі "Новий користувач" можуть розміщувати коментарі та теми тільки після схвалення модераторами.
- Переконливе прохання! Розділяти відгуки по різних СТО, в різні теми. Якщо Ви бажаєте віддячити майстрам які виправили помилки інших майстрів, не полінуйтеся залишити відгук для обох СТО. Це допоможе нашим одноклубникам краще розуміти хто є хто.
- Залишайте свій голос у супроводі з коментарем. Коментарі мають бути змістовними, конкретними і засновані на особистому досвіді.
- Суть проблеми, якщо така є, має бути чітко описана, зрозумілою для всіх мовою.
- Залишаючи позитивний або негативний відгук, у заголовку повідомлення вкажіть: "Добре" або "Погано".
- Рекламні повідомлення суворо заборонені.
Модератор має право винести попередження або навіть забанити користувача за розміщення рекламних оголошень або спроби підняти/опустити рейтинг організації непотрібними коментарями на кшталт "Я чув, що там...", "Мені здається, що це...", "А в Петрика на 1200 кілометрі..." тощо.
- Суперечки та обговорення в цій гілці заборонені і будуть каратися. Якщо Ви з чимось не згодні, обговоріть питання в особистому порядку.
- Перехід на особистості буде суворо каратися!
- Заборонено розміщувати посилання на сайти організацій, оскільки ця тема не для набивання рейтингів сайтам, а для адекватної оцінки одноклубників.
- Порівняння цін допускається тільки за умови, коли порівнюються дві однакові одиниці або норма-години. Порівняння типу "тут дорого, там дешевше" буде видалено. Наприклад, якщо ви порівнюєте вартість фільтра, то варто враховувати: 1. Наявність фільтра на складі, 2. Марку виробника - від цих факторів ціна може коливатися в межах 50%. Порівняння оригінальних і ліцензійних запчастин не допускається!
- При великій кількості негативних відгуків або неадекватній поведінці того, хто надав неякісні товари або послуги, персона або організація потрапляє в чорний список клубу.
Поважайте одноклубників!
Якщо Вам є про кого написати, але немає відповідної теми, створіть її самостійно, попередньо прочитавши правила цього розділу:
- Щоб уникнути набивання рейтингів недобросовісними людьми, користувачі в статусі "Новий користувач" можуть розміщувати коментарі та теми тільки після схвалення модераторами.
- Переконливе прохання! Розділяти відгуки по різних СТО, в різні теми. Якщо Ви бажаєте віддячити майстрам які виправили помилки інших майстрів, не полінуйтеся залишити відгук для обох СТО. Це допоможе нашим одноклубникам краще розуміти хто є хто.
- Залишайте свій голос у супроводі з коментарем. Коментарі мають бути змістовними, конкретними і засновані на особистому досвіді.
- Суть проблеми, якщо така є, має бути чітко описана, зрозумілою для всіх мовою.
- Залишаючи позитивний або негативний відгук, у заголовку повідомлення вкажіть: "Добре" або "Погано".
- Рекламні повідомлення суворо заборонені.
Модератор має право винести попередження або навіть забанити користувача за розміщення рекламних оголошень або спроби підняти/опустити рейтинг організації непотрібними коментарями на кшталт "Я чув, що там...", "Мені здається, що це...", "А в Петрика на 1200 кілометрі..." тощо.
- Суперечки та обговорення в цій гілці заборонені і будуть каратися. Якщо Ви з чимось не згодні, обговоріть питання в особистому порядку.
- Перехід на особистості буде суворо каратися!
- Заборонено розміщувати посилання на сайти організацій, оскільки ця тема не для набивання рейтингів сайтам, а для адекватної оцінки одноклубників.
- Порівняння цін допускається тільки за умови, коли порівнюються дві однакові одиниці або норма-години. Порівняння типу "тут дорого, там дешевше" буде видалено. Наприклад, якщо ви порівнюєте вартість фільтра, то варто враховувати: 1. Наявність фільтра на складі, 2. Марку виробника - від цих факторів ціна може коливатися в межах 50%. Порівняння оригінальних і ліцензійних запчастин не допускається!
- При великій кількості негативних відгуків або неадекватній поведінці того, хто надав неякісні товари або послуги, персона або організація потрапляє в чорний список клубу.
Поважайте одноклубників!
- Max Dieand
- Администрация
- Автомобіль: Fiat x2
Вы посылку забрали и только потом увидели некомплект? Если так - сами виноваты. Если бы сделали возврат на новой почте как некомплект, был бы другой вопрос.
Я на автокладе очень много всего заказывал в свое время, всегда помогали в вборе, всегда принимали обратно то, что не подошло или не пригодилось и никогда проблем не было. Возможно, зависит от офиса.
Я на автокладе очень много всего заказывал в свое время, всегда помогали в вборе, всегда принимали обратно то, что не подошло или не пригодилось и никогда проблем не было. Возможно, зависит от офиса.
-
Hookahboss01
- НовичОк
- Автомобіль: Smart ForTwo 0.6 55лс (1999)
Если бы это был наложенный платёж, то да, это имело бы смысл. В случае «некомплект» кто будет платить?Max Dieand писав:Вы посылку забрали и только потом увидели некомплект? Если так - сами виноваты. Если бы сделали возврат на новой почте как некомплект, был бы другой вопрос.
В апдейт темы хочу сказать, что после того как я оставил негативный отзыв на фб, мне позвонила девушка, директор магазина и сказала, что возместят
То есть по факту, впечатление о магазине оставляет бык-менеджер, когда проблему можно было решить цивилизовано.