Хочу купить жине смарт !!!
Правила форуму
Вітаємо на форумі Smart автомобілів для жителів Дніпра! Тут ви знайдете простір для глибоких розмов про найактуальніші питання, пов'язані з цими винахідливими та стильними транспортними засобами. Ми запрошуємо вас обговорювати різноманітні моделі Smart, ділитися корисними порадами з технічного обслуговування та ремонту, відвідувати заходи та зустрічі, приурочені автомобілям Smart у Дніпрі, а також знаходити вигідні угоди на купівлю та продаж автомобілів та запчастин.
Приєднуйтесь до нашого співтовариства Smart у Дніпрі та долучайтеся до захоплюючих дискусій та обміну досвідом з іншими фанатами цих унікальних автомобілів!
Вітаємо на форумі Smart автомобілів для жителів Дніпра! Тут ви знайдете простір для глибоких розмов про найактуальніші питання, пов'язані з цими винахідливими та стильними транспортними засобами. Ми запрошуємо вас обговорювати різноманітні моделі Smart, ділитися корисними порадами з технічного обслуговування та ремонту, відвідувати заходи та зустрічі, приурочені автомобілям Smart у Дніпрі, а також знаходити вигідні угоди на купівлю та продаж автомобілів та запчастин.
Приєднуйтесь до нашого співтовариства Smart у Дніпрі та долучайтеся до захоплюючих дискусій та обміну досвідом з іншими фанатами цих унікальних автомобілів!
-
Сергей-DNEPR
- Новоприбывший
- Автомобіль: Smart fortwo
Всем Привет !!! Где можно диагностировать Smart fortwoo , в Днепре 2000-2003
-
Сергей-DNEPR
- Новоприбывший
Re: Хочу купить жине смарт !!!
И на что обратить внимание видео настмотрелся и рекомендации прочитал , но вопросы остались?
-
Сергей-DNEPR
- Новоприбывший
Хочу Cabrio но все пугают крыша мол бежит ? в Днепре есть 3 варианта очень нравиться жине
- Rowgar
- Новоприбывший
- Автомобіль: Smart City
Родстер, лично мне (лично мне), не нравиться, в первую очередь из-за низкой посадки.
-
Антон
- Новоприбывший
- Автомобіль: smart
СТО
SERVIS_SMART_DP
г. Днепропетровск
ул. Бориса Кротова
ГК "Колос - 3"
Все для вашего SMART fortwo,roadster
Звоните / Пишите
Поставка запчастей опт и розница
0684722942 (Viber/Звонки)
С удовольствием ответим на все ваши вопросы
SERVIS_SMART_DP
г. Днепропетровск
ул. Бориса Кротова
ГК "Колос - 3"
Все для вашего SMART fortwo,roadster
Звоните / Пишите
Поставка запчастей опт и розница
0684722942 (Viber/Звонки)
С удовольствием ответим на все ваши вопросы
-
Сергей-DNEPR
- Новоприбывший
Всем спасибо !!! за помощь и только ребятам с СТО
SERVIS_SMART_DP на г. Днепропетровск
ул. Бориса Кротова
ГК "Колос - 3"0684722942 огромное спасибо за диагностику !!! купленного мною кабрика 2000г . Ребята делаю все по Smart !
SERVIS_SMART_DP на г. Днепропетровск
ул. Бориса Кротова
ГК "Колос - 3"0684722942 огромное спасибо за диагностику !!! купленного мною кабрика 2000г . Ребята делаю все по Smart !
- Ypania
- Новоприбывший
- Автомобіль: Smart City
вариант очень нравиться жене
-
Сергей-DNEPR
- Новоприбывший
Вариант интересный и брал под восстановления ( был на ходу компрессия 5-5-6 масло давило со всех щелей) жор масло 4л на 650 км и двигл. стал смарт заглох теперь отвез смарт на кап . ремонт на SERVIS_SMART_DP на г. Днепропетровск
ул. Бориса Кротова мотор сняли и разобрали , кому интересно пишите все расскажу после ремонта и по ценам
ул. Бориса Кротова мотор сняли и разобрали , кому интересно пишите все расскажу после ремонта и по ценам